Skip to content

Fietsvakanties door bijzondere gebieden met tijd voor ontspanning en cultuur

Fietsvakanties door bijzondere gebieden met tijd voor ontspanning en cultuur

eye4cycling fiets-vaarvakantie Lycische kust

Fietst u graag door een betoverende natuur?

eye4cycling-8-daagse-groepswandelvakantie-Turkije

Wandelt u graag door bijzondere landschappen?

Eye4cycling is van 16-19 januari 2020 te vinden op de Vakantiebeurs in Utrecht.
jubileumreis_eye4cycling_5

Wat gaat de tijd toch snel! - terugblik op onze jubileumreis

2019 markeert het 10-jarig jubileum van Eye4Cycling! Raymond doet verslag van onze bijzondere jubileumreis die plaatsvond van 1 t/m 15 mei.

Fietsen in Spanje, fietstochten op Ibiza en de mooiste plekken van Andalusië ontdekken; Eye4Cycling biedt fietsvakanties door bijzondere gebieden, zoals het grote onbekende Noord-Griekenland en Noord-Macedonië, met tijd voor ontspanning en cultuur. Fietsen langs prachtige routes en stoppen bij authentieke restaurants om gezellig wat te eten en te drinken. Vervolgens overnachten op bijzondere plekken, zonder veel toerisme, zoals een 900 jaar oud klooster….

eye4cycling-14-daagse-fietsreis-macedonië-en-noord-griekenland-(meteora)

Zoekt u een actieve fietsvakantie in de natuur van Spanje, Noord-Macedonië, Griekenland of Turkije?

Eye4Cycling biedt individuele fietsreizen én georganiseerde groepsreizen door Spanje, Noord-Macedonië, Griekenland en Turkije aan, die nét even anders zijn dan de meeste standaard fietsvakanties. Tijdens onze volledig verzorgde fietsreizen, fietst u samen met uw (fiets)partner, of onder begeleiding van een gids, langs de mooiste routes vol cultuur, historie en natuur. Onze reizen en hoteltrektochten zijn onderscheidend en de groepsreizen zijn kleinschalig. Er is volop tijd om te genieten van lekker eten en gezellige gesprekken. Daarnaast zijn onze fietsvakanties goed te combineren met wandeltochten.

Persoonlijke aanpak en maatwerkfietsreizen

Eye4Cycling staat bekend om de persoonlijke aanpak en uitgebreide kennis van georganiseerde en individuele fietsreizen.

Wij beschikken over verschillende soorten huurfietsen, zodat we voor iedere fietser een passende en comfortabele fiets hebben. Tijdens onze fietsreizen heeft u de keuze uit trekkingfietsen, mountainbikes of e-bikes. Alle fietsen zijn van goede kwaliteit en worden uitstekend onderhouden. Tijdens een individuele fietsreis kunt u gebruik maken van uw eigen gps-navigatie of u kunt deze bij ons huren.

  • Bent u geïnteresseerd in een bepaalde reis, bijvoorbeeld de 8-daagse fietsreis door Andalusië en wilt u graag langer blijven?
  • Wilt u hulp bij het boeken van een geschikte fietsvakantie?
  • Heeft u bepaalde wensen of wilt u meerdere fietsreizen combineren?

Wij helpen u hier graag mee!

Eye4Cycling onderscheidt zich door de flexibele mogelijkheden. Alle fietsreizen worden door ons persoonlijk samengesteld, daarom is het altijd mogelijk om reizen op maat te verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eye4Cycling actieve fietsvakanties in Griekenland
Scroll To Top