Fietsreizen op maat

Eye4Cycling vindt persoonlijkheid, nauw contact en betrokkenheid heel belangrijk. Wij denken graag met u mee om een fietsreis op maat te verzorgen.

Wilt u fietsen in een kleine groep, inclusief een gids en volgwagen, compleet verzorgd en geen gedoe met bagage? Dan is fietsen in groepsverband wellicht de juiste optie. Tijdens deze georganiseerde fietsreizen komen we langs de mooiste plekken en stoppen we bij authentieke restaurants en terrasjes.

Tijdens onze individuele reizen kunt u zelfstandig op pad gaan met behulp van gps-navigatie. Al onze routes zijn beschikbaar in GPX formaat. Wij bieden tevens de mogelijkheid om Garmin gps-navigatie te huren.

Verschillende fietsreizen

Wij bieden verschillende fietsreizen aan voor iedereen die beschikt over een goede basisconditie. We geven altijd serieus advies en luisteren naar uw vakantiewensen. Door onze uitgebreide ervaring en flexibiliteit kunnen wij altijd zorgen voor een reis die past bij uw wensen.

Combineert u het fietsen liever met mooie wandeltochten? Neem een kijkje op onze pagina met wandelvakanties. Daarnaast bieden wij ook fiets-vaarvakanties in Turkije aan.

Fietsreis op maat

Voor een fietsreis op maat bent u bij ons aan het juiste adres. We houden rekening met uw voorkeuren als fietser, hoe uw fysieke gesteldheid is en hoeveel fietservaring u heeft. Zo creëren we samen een mooie en gevarieerde fietsreis. Wellicht wilt u langer op vakantie dan één van de aangeboden fietsreizen, ook dan denken we graag met u mee. Hieronder kunt u uw wensen aangeven, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fietsreis op maat aanvragen

  • We zullen maximaal 1x per maand in uw mailbox binnen komen dwarrelen. We beloven u dat we voorzichtig omgaan met uw gegevens en u kunt zich op ieder moment weer uitschrijven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dirk Vanden Broecke

Wij hebben niets dan lovende woorden over deze fietsreis op maat. Alles was perfect in orde. De gps-routes waren correct en we hebben genoten van de prachtige landschappen, en de mooie fietsritten. De hotelletjes waren kleinschalig en hadden altijd dat tikkeltje extra: zicht op het meer, zicht op het klooster, ... Bovendien werden we overal super vriendelijk ontvangen. Noord-Macedonie en Noord- Griekenland zijn ideale fietsbestemmingen en zeker met Eye4Cycling.

Oktober 2019