Fietsvakanties

Eye4Cycling heeft oog voor bijzondere en unieke fietsvakanties. Iedere fietsreis is door ons persoonlijk samengesteld en uitgebreid getest. Onze fietsvakanties door Ibiza, Andalusië, Griekenland, Macedonië en Turkije zijn inmiddels zeer geliefd bij vele fietsgasten! Op deze pagina kunt u ons aanbod zien en een aanvraag doen om een fietsvakantie te boeken.

Fietsvakanties met verschillende routes

Door onze flexibiliteit en persoonlijke aanpak, bieden wij verschillende mooie en aparte fietsroutes aan. Tijdens het fietsen stoppen we bij gezellige terrassen in kleine, authentieke dorpjes en slapen we in goede en soms zelf onalledaagse hotels. Dit allemaal het liefst in nog (redelijk) onontdekt gebied, zodat u niet opgaat in de massa, maar het land én de bewoners écht leert kennen. Daarnaast vinden wij natuur en cultuur belangrijk en komt u veel bezienswaardigheden en prachtige stukken natuur tegen tijdens het fietsen.

Fietsvakantie boeken

Tijdens de fietsvakanties overnacht u op verschillende plekken of op één vaste uitvalsbasis. De idyllische plekken en gezellige familiehotels zorgen voor genoeg afwisseling tijdens uw fietsreis.

Onze groepsreizen worden begeleid door een ervaren gids. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om zelfstandig op pad te gaan, ook dan voorzien wij u graag van de juiste informatie en tips om een fijne fietsreis te maken.

Eye4Cycling helpt u graag met het boeken van uw fietsvakantie. U kunt onze fietsvakanties hieronder bekijken.