Bel voor reisadvies 00 31 624 51 95 95|info@eye4cycling.nl

Wiep en Jouke

We hebben een superleuke vakantie gehad. En alles tot in de puntjes verzorgd!!! Complimenten.
En wat een fijne route om te fietsen. We waren erg onder de indruk van Ronda en omgeving! Zo mooi. Alle bermen stonden in bloei, prachtige vergezichten en hele vriendelijke mensen. Het stadje zelf was ook een bezienswaardigheid.
Met bagage op fietsen door de bergen, was soms pittig, maar goed dat we de eerste dag zonder bagage konden oefenen. Na een uitdagende dag fietsen, heerlijk op het terras zitten voor een hapje en een drankje.
En in Sevilla was het feest. We hebben onze ogen uitgekeken… Die flamengodans, daar moeten we toch echt nog even voor oefenen.

Al met al een zeer geslaagde vakantie. En o ja, de fietsen van Ferry waren super! Geen centje pijn gehad! Nu weer aan het werk en op naar de volgende (fiets)vakantie.

Wiep en Jouke2020-11-03T09:41:21+00:00

Dirk Vanden Broecke

Wij hebben niets dan lovende woorden over deze fietsreis op maat. Alles was perfect in orde. De gps-routes waren correct en we hebben genoten van de prachtige landschappen, en de mooie fietsritten. De hotelletjes waren kleinschalig en hadden altijd dat tikkeltje extra: zicht op het meer, zicht op het klooster, … Bovendien werden we overal super vriendelijk ontvangen. Noord-Macedonie en Noord- Griekenland zijn ideale fietsbestemmingen en zeker met Eye4Cycling. 

Dirk Vanden Broecke2020-07-24T12:15:08+00:00

Thea en Jannie

Omdat wij niet konden deelnemen aan de groepsreis in oktober, hebben wij voor de individuele fietsreis op Ibiza gekozen in de eerste week van oktober. Een fantastische reis in een schitterend seizoen met heerlijk weer, terwijl het herfst was in Nederland. Het noordelijke deel van het eiland is prachtig om te fietsen; met e-bikes waren de tochten voor ons goed te doen, met af en toe pittige klimmetjes en flinke afdalingen. Een bezoek aan de grotten is zeer de moeite waard om een klimmetje extra te maken.
Met het GPS-systeem waren de tochten goed te volgen. Bij problemen met de fiets of de GPS was het verhuurbedrijf zeer behulpzaam. Vooral de hulp van Oscar, de technische man van het verhuurbedrijf was uitstekend.
Wij genoten van het luxe hotel Tropic Garden, ruime kamers met een balkonnetje waar we de fietsen konden parkeren, zwembad, en heerlijk gevarieerde buffetten.  

Thea en Jannie2020-07-24T12:13:28+00:00

Jean-Pierre De Roeck

Groepsreis Ibiza (fietsreis) : EEN AANRADER !!!
Deze uitstekend begeleide reis kan zowel de zeer sportieve (gewone fiets) als recreatieve fietser (e-bike) bekoren. Tijdens de daguitstapjes geniet je van de mooie, vredige landschappen en dorpjes in het noorden van dit eiland.
Gids: heeft uitstekende terreinkennis en houdt een aangenaam tempo aan.
Hotel: goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Ontbijt en avondmaal: voldoende uitgebreid en van goede tot zeer goede kwaliteit.
Geschikte fietsreis voor de actieve senior (jagger).

Jean-Pierre De Roeck2020-07-24T12:14:06+00:00

Jaap de Jong

Als najaarsvakantie maakten wij de fietsreis van Orhid (Macedonië) naar Meteora (Griekenland). Voor de zesde keer op stap met Eye4Cycling. Dat zegt eigenlijk al genoeg. En ook dit zal weer niet de laatste keer zijn. De begeleiding door Raymond en zijn assistent Peter was weer prima. Het was voor ons de tweede keer in Macedonië. Ohrid wordt een vertrouwd stadje waar we ondertussen adresjes hebben. Het eerste stuk hadden we de vorige keer in omgekeerde richting gereden. Dan ziet er weer anders uit, vooral door de herkenningspunten. De overnachtingen zijn op zulke bijzondere en mooie plekken dat we er graag terugkwamen. We fietsten door een vrij ongerept en weinig aangetast landschap. Dat gold ook voor de eerste Griekse dagen. Rustig, kalm, weinig toerisme. Een rustige aanloop naar het hoogtepunt: Meteora. Een spectaculair berglandschap, waarover Wikipedia zegt: Door eeuwenlange wind- en watererosie (ooit was de Thessalische vlakte een binnenzee) hebben de rotsformaties hun specifieke en moeilijk bedwingbare uiterlijk gekregen. Vanaf de negende eeuw klommen kluizenaars hier naar boven, in de elfde eeuw gevolgd door elders verdreven monniken. In de veertiende eeuw begonnen de monniken met kloosters te bouwen. Het werden er 24, waarvan er nu nog zes in goede staat zijn overgebleven. Die trekken natuurlijk veel toeristen, die per bus worden aan- en afgevoerd. Door vroeg te zijn, blijf je voor de grote stroom bezoekers. Wij hadden ons tevoren niet echt ingelezen en dat maakte Meteora nog verrassender. Als afsluiting nog twee dagen in Thessaloniki rondgelopen. De tweede en drukke stad van Griekenland. Niet mooi, wel interessant vanwege de bewogen geschiedenis, bijvoorbeeld als geboorteplaats van Atatürk (de architect van het moderne Turkije). We troffen het met ons reisgezelschap, gelijkgezinde sportieve stellen die net zoals wij ’s avonds graag op zoek gingen naar een leuk restaurant met lokale gerechten. 

Jaap de Jong2020-10-14T13:37:30+00:00

Jaap

Raymond bedankt voor de topweek. Prachtig land en een heel bijzonder programma met hele leuke en mooie locaties zonder andere toeristen. Alles was prima geregeld (zoals transfers, bagagevervoer en lunches onderweg).  

Jaap2020-07-24T12:11:37+00:00

Ga naar de bovenkant