Over ons

“Genietend op een terrasje in de zon, bijkomend van een heerlijke fietsroute door een prachtig landschap; we praten met de kleine groep fietsers na over de ervaring van vandaag. We hebben zojuist een prachtige fietsroute gereden, een route die je niet bij een andere ‘standaard’ fietsvakantie vindt. We zijn wekenlang bezig geweest om de mooiste, authentieke plekken te ontdekken en hebben kunnen regelen dat we vannacht overnachten in een 900 jaar oud klooster.”

Dit is kort samengevat wat Eye4Cycling doet. We organiseren fietsreizen met een gids, in kleine groepen langs de meest geweldige plekken. Tevens behoort het organiseren van individuele reizen tot onze grote passie. Onze fietsvakanties zijn toegankelijk voor iedereen. Persoonlijke en op maat gemaakte reizen, daar ligt onze kracht!

In ons aanbod kunt u precies zien welke reizen wij op dit moment aanbieden. Daarnaast helpen wij altijd graag met het personaliseren van reizen. Heeft u speciale wensen of wilt u langer blijven? We denken graag mee. Of u nu kiest voor een fietsreis met een trekkingfiets, mountainbike of e-bike: alles is mogelijk.

Raymond Bouwer Eye4Cycling
Raymond Bouwer

Het gezicht achter Eye4Cycling

Als ‘cycling-nomad’ reis ik de wereld over om de mooiste, liefst verborgen, plekken te vinden waar ik fiets- en wandelroutes uitstippel. Mijn naam is Raymond Bouwer en ik ben sinds 2009 bezig met het bedenken en organiseren van fietsvakanties. De fietsvakanties in Spanje, Griekenland, Macedonië en Turkije zijn allemaal door ons samengesteld. Inmiddels heb ik een geweldig team om mij heen verzameld. Alle teamleden helpen met veel plezier om de fietsreizen op de juiste manier te begeleiden.

Het is mijn passie om bijzondere fietsreizen te creëren en ik verzorg dan ook graag een fietsreis op maat, geheel naar wens van de gast. Deze persoonlijke benadering en flexibiliteit is voor mij erg belangrijk.

Heeft u een speciaal verzoek of wilt u meer informatie over één van onze reizen? Neem gerust contact met mij op!