Bel voor reisadvies 00 31 624 51 95 95|info@eye4cycling.nl
FAQ items aan het laden...
De huurfietsen2020-08-31T10:38:33+00:00

De huurfietsen

Uiteraard begint iedere fietsvakantie met een goede fiets. Al onze fietsen zijn van degelijke kwaliteit en goed onderhouden. Tijdens onze fietsvakanties zorgen wij er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij bieden comfortabele en modern uitgeruste fietsen, e-bikes en gps-navigatie.

Eye4Cycling beschikt op veel locaties over meerdere soorten huurfietsen, zodat er voor iedere fietsvakantie een passende huurfiets beschikbaar is. De fietsen beschikken over 21, 24 of 27 versnellingen. Indien voorradig, behoort een gelzadel ook tot de mogelijkheden. Tijdens een fietsvakantie is het belangrijk dat het rijcomfort zo optimaal mogelijk is, vandaar dat u de keuze heeft uit verschillende soorten fietsen:

E-bikes

Trekking

MTB

Graag vernemen wij tijdig uw lengte, zodat wij de juiste fiets voor u kunnen reserveren.

Onze fietsavonturen

Wat te doen bij pech

Bij de groepsreizen helpen wij u als u pech onderweg heeft, maar als u een fiets huurt voor een individuele reis, willen wij uiteraard ook dat u veilig op weg gaat. Wij zorgen voor een set met de volgende onderdelen:

 • Reserveband

 • Plakspullen

 • Multitool (gereedschap)

 • Ketting en quicklink (in geval van kettingbreuk)

 • Fietspomp

 • Fietsslot

Fietsen met een gps-navigatie

Fietsen met een gps-navigatie in plaats van een routebeschrijving geniet steeds meer de voorkeur bij fietsers. Wij zijn al jaren een groot voorstander van fietsen met behulp van een gps. Wat is er nu mooier dan simpelweg het lijntje op het scherm te volgen, zodat u optimaal kunt genieten van al het moois om u heen tijdens het fietsen? Geen stress over een gemiste afslag of een voorbijgereden herkenningspunt in de routebeschrijving.

Voordelen van gps-navigatie

 • Optimaal gebruiksgemak voor én tijdens het fietsen

 • Makkelijk van de route afwijken voor bijvoorbeeld een bezichtiging of koffiepauze

 • Goed overzicht van de afgelegde kilometers en hoogtemeters

 • Alle fietsroutes in één keer laden

 • Geen gedoe met een papieren beschrijving onderweg

 • Geen gps-ervaring noodzakelijk

Gps-navigatie huren tijdens de fietsvakantie

Wij begrijpen dat niet iedereen in het bezit is van een gps-navigatie. Om toch iedereen het gemak van een gps te laten ervaren bieden wij voor onze fietsreizen onze Garmin gps-navigatie te huur aan.

Indien u bij ons een toestel huurt, ontvangt u daarbij een uitleg en gebruiksinstructie. Tevens ontvangt u een adapter en bevestigingsmateriaal. Wij zorgen ervoor dat de fietsroutes al zijn geprogrammeerd, voordat u begint aan de fietsreis. Het is noodzakelijk om na het fietsen het toestel weer volledig op te laden.

2706, 2019

Ton en Rita van Haastert

In juni zijn wij op fietsvakantie in Macedonië/Albanië geweest. In één woord geweldig!! Het is een heel rustig en groen land, met meestal goede wegen. De routes zijn afwisselend; door de bergen met

307, 2015

Joke

Macedonie, een aanrader! Een prachtig fietsland met klimmetjes en vele afdalingen. Iedere dag was weer veelbelovend en vol verrassingen. prima georganiseerd door Raymond en Simone. Iedere fietstocht was perfect in balans met rustpauzes,

Titel

Ga naar de bovenkant