Home/Reizen op maat

Reizen op maat

Het komt natuurlijk regelmatig voor dat je ideale reis net niet helemaal aansluit bij je verlangens. Wellicht was je van plan een aantal dagen langer te willen fietsen dan het reispakket je voorschrijft. Of is het lastig kiezen tussen een wandel en een fietsvakantie en vind je twee vakantiepakketten aaneengesloten weer net even te lang. Of misschien zelfs omgekeerd en wil je weleens veel langer fietsen dan dan ons grootste reispakket aanbiedt. Enkele voorbeelden wij onze reizen kunnen plooien naar uw wensen. Maatwerk dus.

Extra dagen

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat we vragen krijgen naar de mogelijkheid of het vastgestelde programma kan worden verlengd met een aantal dagen op leuke plekken tijdens de reis. We denken dan graag met u mee. Extra fiets -of wandeldagen in het programma of een extra overnachting bij leuke bezienswaardigheden? Aan het einde van het programma nog een paar dagen luieren op het strand? Het is allemaal mogelijk.

Flexibiliteit is onze kracht en samen met u stellen het reisprogramma samen, wat het beste past bij u wensen en eisen.

Combineren van reizen

Naast de mogelijkheid om uw vakantie uit te breiden met een paar extra dagen, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om bijvoorbeeld reizen in hetzelfde gebied te combineren. Ideaal als u de tijd heeft en de kosten voor de reis naar uw vakantiegebied toch al heeft gemaakt . We bieden diverse reizen aan die heel goed te combineren zijn met elkaar en/of naadloos op elkaar aansluiten.

Dit kunnen 2 fietsvakanties maar ook een fietsvakantie, gecombineerd met een wandelvakantie.

We hebben wat voorbeelden voor u op een rijtje gezet van reizen die goed met elkaar zijn te combineren.

  • 8-daagse fietsvakantie in Noord-Macedonië (bekijk reis)en de 14-daagse fietsreis door Noord-Macedonië en Griekenland (bekijk reis). De reizen sluiten mooi aan zonder overlap.
  • 11-daagse fietsvakantie in Noord-Macedonië/Albanië (bekijk reis) met de 8-daagse wandelvakantie in Noord-Macedonië (bekijk reis)
  • 15-daagse fietsvakantie Turkije-Griekenland (bekijk reis) met de 9-daagse fietsvakantie in Turkije van Fethiye naar Adrasan (bekijk reis)
  • 8-daagse fietsvakantie Hoge Veluwe (bekijk reis) met de 7-daagse fietsvakantie Langs de Rijn (link website)

We denken dus graag met u mee zodat we u een onvergetelijke vakantie kunnen bezorgen die helemaal voor u is gemaakt.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.