Wandelvakanties

Eye4Cycling biedt naast fietsvakanties ook wandelvakanties aan. Ontdek de goede mix van cultuur, natuur en oudheidkundige bezienswaardigheden in de omgeving van Macedonië en Turkije, waar wij prachtige wandelroutes hebben uitgestippeld.

Tijdens het wandelen zorgen we voor gezellige momenten door te pauzeren op de leukste plekken, waarbij ruimte is voor een lekkere lunch of een koud drankje.

Wandelen in Macedonië

Tijdens het wandelen in Macedonië maakt u kennis met prachtige natuurgebieden, meren, wijngaarden, indrukwekkende culturele erfgoed en zeer vriendelijke bevolking. Verblijf tijdens deze wandelvakantie 2 nachten in hotel Bistra, gelegen in Nationaal park Mavrovo. Vervolgens reist u door naar Ohrid, ook wel ‘de Parel van de Balkan’ genoemd. Deze oude vestingstad telt vele kerken en kloosters en ligt aan het meer van Ohrid, het hoogstgelegen meer van Europa.

De combinatie van cultuur, natuur en activiteiten zorgt voor een bijzondere en afwisselende wandelvakantie, waarbij u de mooiste plekken van Macedonië gaat ontdekken!

Wandelen in Turkije

Tijdens het wandelen in Turkije verblijft u in een gezellig familiehotel in het plaatsje Fethiye, gerund door een Turks-Belgische familie. Het hotel is gelegen op een steenworp afstand van de gezellige boulevard. Het plaatsje Fethiye is, in tegenstelling tot veel andere kustplaatsen, nog niet bekend bij de toeristen en is ook nog niet volgebouwd met all-inclusive resorts.

Tijdens de wandelvakanties is er volop tijd voor ontspanning.